• 11 November, 2014
  13:59

  Under november och december kommer vi sälja dom här fina Tote-bagsen för 100 kr. 10 kr från varja såld bag går till organisationen Realstars. Organisationen Realstars arbetar med att förhindra trafficking i Europa. Det är främst kvinnor och barn som är drabbade av sexslavhandel.

  kupe2

 • 4 November, 2014
  12:39

  BJ_UPPSALA

 • 24 October, 2014
  13:13

  IMG_4343IMG_4345

 • 16 October, 2014
  15:05

  Vi har öppet våran butik fram till 31 oktober – Välkomna!

  Skrapan31

 • 8 October, 2014
  17:44

  alice fantasy

  alice svart

  alice

   

  Det är här säsongens långklänning, Alice. Den är långärmad, har en V-ringning både fram och bak , en fin volang i nederkant och ett midjeband så att man lätt kan ändra siluett efter behov. Den finns i vårat unika mönster Fantasy Print och i Recycled Black (återvunnen polyester).

  Bär den tillsammans med Moss Cardigan till vardags och till fest, ös på med massor av smycken och ett par klackar!

   

   

 • 7 October, 2014
  17:25

  Pop_up_skrapan

 • 12:09

   

  berlin

  Det här är Berlin, en klänning med justerbart midjeband, trekvarts-ärm och V-ringning fram och bak. Finns i Recycled Black (återvunnen polyester) och Fantasy Print. Ett säkert kort vid både jobb- och festligare tillfällen!

 • 12:03

  serena mini image

  serena mini

  Serena Mini är en figurnära klänning med unika spetsdetaljer och öppen rygg. Finns i färgerna Mullvad, Svart och Blue Safari.

  Den har en passform som visar upp kroppens kurvor på ett fantastiskt sätt och med den bara ryggen och höga halsen så är den ett perfekt val till både fest och kontoret.

  Ett tips är att bära Serena Mini tillsammans med Moss Cardigan för att få en snygg och avslappnad look!

   

 • 11:40

  moss

  120 a4 1950 skirt

   

  Säsongens stickade plagg heter Moss Cardigan och Stockholm.

  Moss är en stickad kofta i lång modell som finns i  färgerna Grå och Blå/Grön. Bär den som en jacka så länge vädret tillåter och sedan till jobbet eller till vardags för en mysig och stilsäker höstlook!

  Stockholm är en stickad klänning i en lätt over-size modell och finns i färgen Grå. Bär den tillsammans med strumbyxor eller smala byxor och om du vill använd ett skärp för att ändra siluett.

 • 11:20

  zipper

  1965 Zipper har en stilren design och är en klänning som passar alla olika kroppstyper. Den synliga dragkejdan bak ger klänningen det lilla extra! Den finns i tre olika färgställningar, Twilight Blue , Blue Safari och Recycled Black (återvunnen Polyester).

  Du kan använda den med strumbyxor, smala byxor/jeans eller med ett skärp i midjan beroende på tillfälle.