• 22 March, 2014
  20:33

   

   

  sardinia3

  sardiniaasardinia1sardinia

   

  Sardinia är sommarens IT-klänning! Den kommer i två färgställningar, Butterfly Print och Svart.

  Bär den med en kort jacka eller kavaj och låga boots innan sommarvärmen slår till. När vädret tillåter är det bara att plocka fram jeansjackan, ballerinaskorna eller klackarna och solglasögonen så har du en solklar outfit!

  Ett tips är att bära den under en stor stickad tröja de kommande ljuvliga sommarkvällarna.

   

 • 20:13

   

   

  hvar1hvar2

  hvar

  Hvar är en skjortklänning i ett transparent material som finns i färgställningarna, Svart och Turkos.

  Klänningen är väldigt mångsidig och passar många olika kroppsformer och till många olika tillfällen. Bär den helknäppt tillsammans med strumpbyxor och underklänning på kontoret och till vardags kan du bära den uppknäppt tillsammans med jeans och t-shirt. I sommar är den perfekt att ha över bikini på stranden!

  Ett tips är att matcha Hvar i färgen turkos med en mintgrön underklänning och stora guldiga smycken.

 • 19:52

   

  happy o rose1

  Namnlöst-1rose o happy

   

  happy o roserose top

   

  Rose Top & Happy Skirt är två basplagg i smickrande modeller som funkar utmärkt på kontoret och på fest. De kommer i många olika underbara färgställningar en för alla smaker och tillfällen.

  Ett tips är att bära Rose & Happy tillsammans för en feminin och tidlös siluett.

 • 19:30

  tulip1tulip

   

  Tulip är en klänning som alla bör ha i garderoben. Med en rak siluett, lätt V-ringning och smickrande ärm är det ett säkert kort vid alla tillfällen! Den kommer i två färgställningar, Butterfly Print & Svart.

  Ett tips är ett bära den med ett bälte i midjan för att få upp längden lite och sedan matcha med utsvängda jeans, en kort jacka och en stor hatt.

 • 19:08

   

  marrakech2marrakech

   

  Marrakech är en favorit hos många och nu är den äntligen tillbaka i tre nya färgställningar: Butterfly Print, Lipstick och Svart.

  Du kan lätt bära den till vardags med platta skor och skinnjacka och sedan dressa upp den med klackar och ljuvliga smycken till festligare tillfällen.

 • 18:53

  cannes rosacannes vitcannes alla

   

  En av förra sommarens favoriter, klänningen Cannes, är tillbaka! Nu i fyra nya olika färgställningar, Svart, Butterfly Print, Vit, Lipstick. Med sina stilrena design och smickrande siluett, funkar den året om och definitivt dygnet runt.

  Den vita är ett perfekt val för studenten, matcha med smycken och accessoarer  i guldiga toner.

 • 10 March, 2014
  20:51

   

  Här kommer en liten film från lanseringsfesten, där Andrea presenterar den aktuella kollektionen Summer Breeze Collection 2014.

  Enjoy!

   

 • 20:48

  IntervjuMIINTO

 • 5 March, 2014
  20:13

  Den 12 mars är det dags för Finest Awards för femte året irad, nu kan du vinna VIP-biljtter och en klänning från Andrea G här!
  Samtliga värdinnor under galan kommer att bära Andrea G. För att vara med och tävla klicka här

  Läs mer om galan nedan:

  Den 12 mars är det åter dags för Finest Awards på Operaterassen & Café Opera. Fram till och med den 9 mars kan du rösta på dina favoriter i 15 kategorier. Du kan rösta en gång dagligen i varje kategori per ip-nummer. Du behöver däremot inte rösta i alla kategorier. Vem som får komma upp och ta emot pris avgör du!

  Bland årets nominerade finns Victoria Silvstedt, Kenza, Blondinbella, Paow, Hugo Rosas, Jenny Strömstedt, Avicii, Rebecca Simonsson och Marie Serneholt.

  För 5:e året i rad hyllar vi de bästa inom blogg och nöjesvärlden! Vi är mycket stolta över utvecklingen av galan och ser nu, år 5, att vi står som Sveriges största blogg- och nöjespris.. Vi prisar inte bara Finest.se bloggar utan hela blogg-Sverige. I år lyfter vi även upp 2 nya bloggkategorier, året HBTQ blogg och årets Engagemang. Dessutom instiftar vi ett nytt pris, årets svenska dj/producent. Vi är ett världsledande land när det kommer till musik, i denna kategori är det som ni kan se, därför extremt stor konkurrens.” säger Alexander Erwik, chefredaktör på finest.se.

   

 • 3 March, 2014
  22:04

  guldbaggen