För oss på Andrea G Design är hållbarhet och etik hjärtefrågor. Innan Andrea G lanserades åkte Andrea runt i olika länder för att hitta rätt fabrik att samarbeta med. Nu finns vi på plats i vår fabrik i Rumänien när det är dags för produktion för att se att kraven på rättvisa arbetsförhållanden, kvalitetsgaranti och professionalitet uppnås.

Vår fabrik ligger i Ramnicu Sarat några mil utanför Bukarest, vi har nära kontakt med Bianca som är en av delägarna i fabriken samt hennes medarbetare. Under våra resor till Rumänien har vi lärt känna dessa tiotal kvinnor som syr våra kläder. Vi har sett deras fina små hus i den lilla staden, vi vet vad de får för lön varje månad och vi brukar gå på minst en middag tillsammans under våra besök i Rumänien.

Så långt det är möjligt använder vi eko-certifierade tyger och inför vår nylansering 2017 har vår största tygleverantör 100% eko-certifierats.

Andrea G värdesätter även att ge tillbaka och vi driver under samlingsnamnet Giving back olika projekt där delar våra intäkter går till välgörenhet.